5 αποτελεσματικοί τρόποι για την προώθηση του οδοντιατρείου σας!

0
1122
5 αποτελεσματικοί τρόποι για την προώθηση του οδοντιατρείου σας!

Το δύσκολο κομμάτι το έχετε ολοκληρώσει. Έχετε σπουδάσει και έχετε αποφοιτήσει από την Οδοντιατρική Σχολή με άριστα. Είστε έτοιμοι να ασκήσετε το επάγγελμα που αγαπάτε. Υπάρχει μόνο ένα σημείο που χρειάζεται να διευθετήσετε: την προσέλκυση ασθενών – και πολλών μάλιστα.

5 αποτελεσματικοί τρόποι για την προώθηση του οδοντιατρείου σας!

1. Μέσα – Έξω

Ξεκινήστε, εστιάζοντας στους ασθενείς που ήδη έχετε και δημιουργήστε το πλαίσιο έτσι ώστε η εμπειρία τους με εσάς να είναι εξαιρετική. Στη σημερινή οικονομία, η διαφήμιση που γίνεται από στόμα σε στόμα έχει μεγαλύτερη δύναμη και αξιοπιστία από κάθε άλλου είδους στρατηγική μάρκετινγκ.

Η ανάπτυξη του οδοντιατρείου σας εξαρτάται από την εμπειρία του κάθε ασθενή, επομένως αφιερώστε τους τον χρόνο που χρειάζεται. Έπειτα, μπορείτε να τους ζητήσετε να σας συστήσουν και σε άλλους. Δεν είναι ώρα για ντροπές.

2. Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Καλωσήλθατε στην εποχή του βίντεο και της εικόνας! Ξεκινήστε, αγοράζοντας μια φθηνή βιντεοκάμερα. Έπειτα, δημιουργήστε σύντομα βίντεο με συμβουλές στοματικής υγιεινής και αφήστε τους ασθενείς σας να μιλήσουν για την εμπειρία τους οι ίδιοι.

Ανεβάστε τα βίντεο στην ιστοσελίδα σας, στο Facebook ή μοιραστείτε τα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα βίντεο είναι διασκεδαστικά και δημιουργούν ένα κλίμα οικειότητας, το οποίο θα προσελκύσει νέους ασθενείς στο οδοντιατρείο σας!

3. Κάντε μια ανταλλαγή

Ανταλλάξτε μια οδοντιατρική εργασία με διαφήμιση, για παράδειγμα έναν καθαρισμό δοντιών για έναν νέο ασθενή.

4. Να είστε κοινωνικοί

Είτε σας αρέσει, είτε όχι, είναι καιρός να εμφανιστείτε στα social media! Χρησιμοποιήστε το LinkedIn, το Twitter και το Facebook και δημοσιεύστε τα βίντεό σας στο YouTube, το Google+ και το Pinterest. Ναι, το μάρκετινγκ στα social media είναι χρονοβόρο, αλλά είναι δωρεάν, και επίσης είναι ένα ισχυρό, συνεκτικό εργαλείο προώθησης. Αν θέλετε οι άνθρωποι να έρχονται σε σας, πρέπει να έχουν ακούσει για σας, και το να έχετε μια ισχυρή online κοινωνική παρουσία είναι ο τρόπος.

5. Η κοινωνική δικτύωση είναι το κλειδί

Πηγαίνετε σε συναντήσεις, συνέδρια, events, εκδηλώσεις… Όσο πιο πολύ σας βλέπουν οι άνθρωποι, τόσο περισσότερο θα σας εμπιστεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.