4 τεχνολογίες που αλλάζουν την οδοντιατρική!

0
2752
Τεχνολογίες που αλλάζουν την οδοντιατρική
Τεχνολογίες που αλλάζουν την οδοντιατρική
Αυτές οι τέσσερις τεχνολογίες θα μπορούσαν να κάνουν τη μέρα σας πολύ ευκολότερη!

Η τεχνολογία είναι ενδιαφέρουσα και τις περισσότερες φορές ελπίζουμε ότι θα μας προσφέρει μια καλύτερη ευκαιρία να κάνουμε κάποια πράγματα που δεν έχουμε ξανακάνει.

Εδώ θα βρείτε 4 τεχνολογίες που έχουν αλλάξει ριζικά την οδοντιατρική πρακτική!

1. Η ενδοστοματικη καμερα

 

dentalofficedigitalclarisonly

Το να είστε σε θέση να δείχνετε πια στους ασθενείς τα προβλήματα και τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο στόμα τους με έναν τρόπο που καθιστά εύκολο το να σας καταλάβουν οδηγεί σε βελτίωση της επικοινωνίας και πολλές φορές βελτίωση και της θεραπείας.

2. Ψηφιακη Ακτινογραφια

digital-imaging

Μια τεχνολογία που βασίζεται σε αισθητήρες και έχει καλύτερη φορητότητα, ταχύτητα, και ποιότητα εικόνας από τις συμβατικές ακτινογραφίες.

Ακόμη με την εγκατάσταση διπλής οθόνης σας επιτρέπει να βλέπετε τις ακτινογραφίες μαζί με τους ασθενείς σας.

3. Laser

Depositphotos_39307681_s

Το λέιζερ μπορεί να κάνει εκπληκτικά πράγματα με την ελάχιστη δαπάνη. Υπάρχουν πολλές διαδικασίες οι οποίες μπορούν να γίνουν αποτελεσματικά με μια δίοδο λέιζερ, όπως βιοψίες ή αισθητική αναδιαμόρφωση με ελάχιστη μετεγχειρητική ευαισθησία.

Οι δίοδοι Laser έχουν πέσει πάρα πολύ στο κόστος τα τελευταία πέντε χρόνια.

4. Ψηφιακή Διάγνωση τερηδόνας

digital_dentistry

Είτε ενδιαφέρεστε για τη  Diagnodent, CaviVu, Acteon’s SoproLIFE ή SoproCARE, το σύστημα canary, ή τη Air Techniques Spectra ή κάτι άλλο, η ψηφιακή διάγνωση τερηδόνας είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε.

Ο εντοπισμός της τερηδόνας στο πιο μικρό και πιο εύκολα θεραπεύσιμο στάδιο είναι κάτι που ίσως οι ασθενείς σας θα εκτιμήσουν περισσότερο από ότι μπορείτε να συνειδητοποιήσετε.

Η τεχνολογία μπορεί να κάνει την ημέρα σας καλύτερη και πιο αποτελεσματική.

Πηγή: DentalProductsReport.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.