3 πράγματα που φοβούνται οι οδοντίατροι (και πώς προλαμβάνονται!)

0
723
3 πράγματα που φοβούνται οι οδοντίατροι (και πώς προλαμβάνονται!)

Οι άνθρωποι φοβούνται τον οδοντίατρο για προφανείς λόγους: κακή προηγούμενη εμπειρία, επίπονες διαδικασίες κλπ. Όλα αυτά είναι λογικές εξηγήσεις του γιατί οι ασθενείς φοβούνται. Τώρα είναι η ώρα να παραδεχτούμε και εμείς οι οδοντίατροι τους φόβους μας.

3 πραγματα που φοβούνται οι οδοντιατροι (και πώς προλαμβανονται!)

Ο φόβος της μήνυσης:

Αυτός ο φόβος επηρεάζει σχεδόν κάθε απόφαση που παίρνετε στο οδοντιατρείο σας, από τη νουθέτηση ενός μέλους του προσωπικού μέχρι την πιθανότητα ενός δυσμενούς αποτελέσματος σε μία οδοντιατρική διαδικασία.

Αυτά μπορεί να βάζουν πολλές νάρκες στο πεδίο σας. Ο καλύτερος φίλος σας, λοιπόν, είναι η καταγραφή και υπάρχουν πολλές πηγές στα χέρια σας για να κρατήσετε αυτόν τον φόβο οριοθετημένο.

Ο φόβος της αποτυχίας σε μία οδοντιατρική διαδικασία:

Παρέχουμε τις ίδιες θεραπείες σε μία βάση ρουτίνας, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντοτε όπως τα προγραμματίζουμε. Μόλυνση από την υγρασία, ένα ραγισμένο δόντι που είναι πολύ χειρότερο από ότι περιμένατε, ή ένας ασθενής που δεν ακολούθησε τις οδηγίες μετά την επέμβαση είναι μόνο μερικά παραδείγματα για το πώς οι διαδικασίες μπορεί να αποτύχουν.

Φυσικά, η αποτυχία δεν είναι ο μόνος ορισμός για το τι συμβαίνει κάθε φορά. Μάλλον, είναι το πώς αισθανόμαστε όταν επαναλαμβάνουμε μία διαδικασία ή αντικαθιστούμε ένα σφράγισμα χωρίς χρέωση, ώστε να μπορέσουμε να διορθώσουμε μία κατάσταση.

Ο φόβος της επιχειρηματικής αποτυχίας:

Όταν η ροή των νέων ασθενών μειώνεται ή οι τακτικοί ασθενείς που έρχονται για καθαρισμό δεν είναι συνεπείς στα ραντεβού τους, υπάρχει ο φόβος ότι το οδοντιατρείο δεν θα μπορέσει να επιβιώσει. Αρχίζετε, λοιπόν, να αναρωτιέστε μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε καριέρα ή είναι ώρα να ανανεώσετε το οδοντιατρείο σας με κάποια νέα υπηρεσία ή τεχνολογία.

Τώρα, ας συζητήσουμε ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση αυτού του φόβου, όπως και κάθε άλλου φόβου που μπορεί να φωλιάζει στον εγκέφαλό σας.

Οι δύο εχθροί του φόβου είναι: η οργάνωση και η προετοιμασία, που επίσης εξυπηρετούν ως πρωταρχικές άμυνες.

Η οδοντιατρική απαιτεί να εκτελείτε την ίδια διαδικασία πολλές φορές κάθε ημέρα/εβδομάδα/μήνα, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ποτέ οι ίδιες. Για κάποιους φαντάζει εύκολο και ρουτίνα το να είναι κάποιος οδοντίατρος, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την πρόκληση του να είναι κανείς συνεπής. Αυτός είναι ο πυρήνας της επιτυχίας, επειδή μπορείτε να επηρεάσετε αυτόν τον τομέα περισσότερο.

Τι σημαίνει “συνεπής”;

Εντοπίζετε και αντιμετωπίζετε τις μεταβλητές που συνιστούν την εμπειρία του ασθενή με έναν τρόπο που να διασφαλίζει ότι οι ασθενείς σας θα έχουν μία εξαιρετική εμπειρία κάθε φορά που θα σας επισκέπτονται.

Θα πρέπει να εξετάσετε κάθε διαδικασία που εκτελείτε σε τακτική βάση και να αποφασίσετε αν χρησιμοποιείτε τα καλύτερα υλικά και εξοπλισμό.

Το νέο έτος είναι προ των πυλών και το οδοντιατρείο σας μπορεί να είναι το πρώτο μέρος που χρειάζεται να ανανεώσετε.

Πηγή: http://www.dentaltown.com/Dentaltown/Article.aspx?i=428&aid=6125

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.